LE PETIT BUBU A APĂRUT ÎN MAISONETTE KIDS SI FORBES KIDS
Livrare în maxim 48h de la comandă

Biciclete pentru copii, primele amintiri pe doua roți!

Biciclete pentru copii, primele amintiri pe doua roți!

Prima bicicletă este printre achizițiile pe care copilul tău nu o va uita niciodată!

Mersul pe bicicletă oferă o distracție fantastică și, pentru mulți copii, se poate simți mult mai interesant decât o călătorie cu mașina. Copiilor le place să pedaleze, le oferă libertate și independență pentru a se deplasa. Este recomandat ca fiind una dintre modalităţile de a face copilul mai activ in comparaţie cu alte sporturi. Este rapid și recreativ, are beneficii pentru sănătatea mentală, fizică și emoțională. 

Ciclismul este pe locul doi, după înot, ca şi activitate cu impact redus, care oferă un antrenament pentru întregul corp. Când copilul dumneavoastră merge cu bicicleta, aproape toată grupele musculare intră în acțiune.

Iată câteva beneficii pe care nici un părinte nu ar trebui să le ignore:

Nu este ceva tehnic - ușor de învățat

 Mersul cu bicicleta este una dintre activitățile copiilor care necesită puține abilități. Spre deosebire de alte sporturi, tot ce ai nevoie este o bicicletă și să vă asigurați că poartă echipament de protecţie.

Sporește încrederea copiilor 

Copiii devin independenți și, ca rezultat, își construiesc o stimă de sine ridicată. Pedalatul îi face mai responsabili. Un copil care merge cu bicicleta iese din zona fricii mai repede în comparație cu cei care nu o fac. 

Creează amintiri de durată şi întăreşte legăturile familiale

Când mergeţi împreună cu bicicletele, copiii își împărtășesc ideile, aspirațiile, ambițiile, opiniile, secretele și discută problemele lor. 

Protejează mediul înconjurător 

Ciclismul este una dintre modalitățile de a crește copii eco-conștienți. O formă de transport fără poluare este bicicleta. Și mai bine, dacă copiilor tăi le place să meargă cu bicicleta în aer liber, pot interacționa cu Mama Natură. 

Este mai ușor să înveți să mergi cu bicicleta când ești mic și este o abilitate de viață pe care copiii  o vor avea pentru totdeauna.

Cu toată dragostea și încă un pic,

 

Lasă un comentariu

Comentariul trebuie aprobat înainte de publicare.

Ce cauți?

Cosul dvs.